Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Δώδεκα-Ολύμπιο DNA:







Ενστάλαξη Ανώτερου Φωτός και Ποιοτήτων των 12 Ολυμπίων στο Γενετικό Κώδικα των 12 Ελίκων μέσω των 12 Ηλιακών Ζωδίων

2012: Η Χρονολογία που αλλάζει τόσο τα προσωπικά όσο και τα πλανητικά δεδομένα, ξεσκεπάζει την ψευδαίσθηση, αποκαλύπτει και αναδεικνύει νέες φωτεινότερες πραγματικότητες, οδηγεί σε οριστική κατάρρευση του μάτριξ, του πέπλου και του διαχωρισμού και προάγει την αλήθεια της ενότητας, την ανάγκη της συλλογικότητας και τη δύναμη της αγάπης! Με την ολοκλήρωση του έτους αυτού ένας νέος ήλιος ανατέλλει, μία νέα εποχή ξεπροβάλλει, μία νέα ανθρωπότητα αφυπνίζεται. Η ενέργεια του 12 έρχεται να μας "στιγματίσει" και να μας προετοιμάσει ολικά και ποικιλοτρόπως τόσο σε σωματικό όσο και σε ενεργειακό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο για τις νέες ενέργειες, τη νέα πληροφόρηση και φως που γειώνεται και εδραιώνεται το 2013. Στο άρθρο που ακολουθεί θα εξετάσουμε μία νέα γνώση και διάσταση(ωστόσο πανάρχαια σοφία) που αφορά τον αριθμό 12  και σχετίζεται τόσο με τη Βιολογία μας όσο και με το Πνεύμα μας. Μία γνώση που συνδυάζει την Ουσία του Γενετικού μας Κώδικα στην ολοκληρωμένη/δωδεκαέλικη μορφή του με την  Πνευματική Ουσία των 12 Ολύμπιων Θεών ως 12 Ανώτερων Ηλιακών/Ζωδιακών Ενεργειών που με το Υπέρλαμπρο Φως τους αγκαλιάζουν ολόκληρη τη γη και κάθε πλάσμα της... 


Βρισκόμαστε στο κατώφλι του 2013 και ήδη η πραγματικότητα είναι πλέον διαφορετική. Ένας νέος άνεμος πνέει, μία φρέσκια ενέργεια μας αγκαλιάζει. Ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος, έχει αλλάξει μέσα μας, έχει αλλάξει γύρω μας, παντού. Το νιώθουμε στην καθημερινότητά μας, στη βιολογία μας, στις προσωπικές και διαπροσωπικές σχέσεις μας. Το βιώνουμε ως πολίτες μιας χώρας που το πεπρωμένο της είναι να αλλάζει και να αφυπνίζει τους ανθρώπους, αφού πρώτα αφυπνιστούμε και αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Το βιώνουμε  και ως πολίτες της γης, οι οποίοι καλούμαστε να αναβαθμίσουμε τις γήινες συνθήκες ζωής και να συμπλεύσουμε αρμονικά με τη νέα πλανητική πραγματικότητα, αφού πρώτα συγχωρήσουμε τους εαυτούς μας για όλες τις εσωτερικές μας συγκρούσεις και αυτοκαταστροφικές μας τάσεις που τροφοδότησαν και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις πλανητικές καταστροφές, τους πολέμους και την ενίσχυση ενός πλέγματος φόβου, πόνου, θλίψης, φτώχιας, ασθένειας και θανάτου, που αγκάλιαζε μέχρι τώρα τη γη μας αλλά σιγά-σιγά έχει αρχίσει να διαλύεται. Το βιώνουμε τώρα πια κάποιοι και ως πολίτες του Γαλαξία, μία νέα ιδιότητά μας που αφυπνίζει ανώτερες μνήμες της γαλαξιακής αυτογνωσίας και καταγωγής μας και μας καθιστά μέλη μίας ανώτερης γαλαξιακής κοινωνίας από την οποία έχουμε αποκοπεί τόσες χιλιάδες χρόνια. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπορούν πλέον και επικοινωνούν με ανθρώπους και οντότητες εκτός γης είτε μέσω εξωσωματικής εμπειρίας ή μέσω διαλογισμού ή μέσω ονείρων ή μέσω channeling είτε με άμεση προσωπική επαφή είτε με άλλους διάφορους τρόπους.

Στη νέα αυτή προσωπική και διασυλλογική πραγματικότητα μεγαλύτερης ενότητας καταφθάνουν στη γη νέες πνευματικές τεχνολογίες και γνώσεις που έρχονται να ενισχύσουν τη βιολογία και την ύλη μας με απώτερο σκοπό την όλο και μεγαλύτερη ενσωμάτωση του Πνεύματος στην Ύλη, την Πνευματικοποίηση της Ύλης αλλά και την Υλοποίηση του Πνεύματος. Στα πλαίσια αυτά σας παρουσιάζω αυτούσια μία ξεχασμένη γνώση που έρχεται να συνδέσει το Γενετικό μας Υλικό με το Ανώτερο Πνεύμα, έτσι όπως εκφράζεται μέσα από το Αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον (Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου) αλλά και τα 12 ζώδια ως 12 ξεχωριστοί ήλιοι που καλύπτουν ένα ολόκληρο έτος. Ας εξετάσουμε όμως  τα πράγματα με τη σειρά τους...

Το DNA και οι 12 έλικές του
Σύμφωνα με ανώτερη πληροφόρηση έχει γίνει πλέον γνωστό, όχι μόνο σε πνευματικούς κύκλους αλλά και σε ευρύτερους μέχρι και επιστημονικούς κύκλους, πως ο Γενετικός μας Κώδικας δεν απαρτίζεται απλά από 2 έλικες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ενός οργανισμού και των χαρακτηριστικών του αλλά συνολικά από 12 χορδές-έλικες που καθορίζουν όλο το φάσμα της ζωής ενός ανθρώπου τόσο σε θέματα βιολογίας όσο και σε επίπεδα συγκρότησης ενεργειακών, ψυχολογικών, συναισθηματικών, διανοητικών και πνευματικών συμπεριφορών και εκδηλώσεων. Οι υπόλοιπες 10 χορδές έχουν ανιχνευθεί από επιστημονικά μικροσκόπια ως σκιές ελίκων μέσα στο 98% του ανεξερεύνητου υλικού του γενετικού μας κώδικα, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από την επιστημονική κοινότητα ως "σκουπίδια του DNA", καθώς σύμφωνα με την επικρατούσα επιστημονική άποψη αυτό το 98% δεν πρόσφερε μέχρι τώρα κάτι σημαντικό στην κυτταρική και βιολογική ανάπτυξη.

Το DNA μας λοιπόν, ο Γενετικός μας Κώδικας, στην ολοκληρωμένη του μορφή και έκφραση απαρτίζεται από 6 διπλά ζεύγη ελίκων (συνολικά 12 χορδές), τα οποία υπάρχουν σε ενεργειακή μορφή, επανασυνδέονται μεταξύ τους και αναπτύσσονται σταδιακά σε σχέση και αναλογία με την ανάπτυξη της ανθρώπινης συνειδητότητας, που τείνει να αγγίξει ανώτερα πνευματικά επίπεδα. Λέγεται πως σήμερα σε συλλογικό επίπεδο βρισκόμαστε στην ανάπτυξη και την αφύπνιση του δεύτερου διπλού αιθερικού έλικα, γεγονός που πυροδοτεί σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας και τις συνειδήσεις μας. Ας εξετάσουμε όμως και τους έξι διπλούς έλικες του Γενετικού μας Κώδικα ώστε να ενθυμηθούμε τις πανάρχαιες αυτές λησμονημένες μνήμες.

1ος Διπλός Φυσικός Έλικας: Είναι ο γνωστός διπλός έλικας του DNA αναγνωρισμένος από την επιστήμη, που αποτελεί το θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο χτίζεται ο ανθρώπινος οργανισμός αλλά και τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί η ενεργοποίηση και επανασύνδεση των υπόλοιπων διπλών αιθερικών ελίκων.

2ος Διπλός Αιθερικός Έλικας Τέλειας Υγείας: Ο διπλός αυτός αιθερικός δεσμός προορίζεται να ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας, αυτοϊασης και ανοσίας του ανθρώπινου οργανισμού, φέρει κωδικούς αυτόματης αποτοξίνωσης σε σώμα, συναίσθημα, νου και πνεύμα, αποκαθιστά αυτόματα δυσλειτουργίες, αποκωδικοποιεί ασθένειες και κληρονομημένες τάσεις για ασθένεια και ωθεί τους ανθρώπους προς την υιοθέτηση ενός υγιεινότερου τρόπου ζωής και καθημερινής διατροφής έως και την απόκτηση ικανότητας λήψης αιθέριας τροφής (τροφή από φως) σε ένα πιο προχωρημένο στάδιο πνευματικής ανάπτυξης. Καθώς στην εποχή μας ο διπλός αυτός αιθερικός έλικας εμφανίζεται σταδιακά στο συλλογικό ανθρώπινο σώμα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναλαμβάνουν την ευθύνη της υγείας τους, συνδέουν την ψυχολογία τους με τις εκδηλωμένες ασθένειες, συνδυάζουν την ιατρική και τις εναλλακτικές θεραπείες, καταφεύγουν σε τεχνικές σωματικής και διανοητικής χαλάρωσης (γιόγκα, διαλογισμός, ρέικι κ.α.), αλλάζουν την ψυχολογική στάση τους απέναντι στη ζωή κ.α.

3ος Διπλός Αιθερικός Έλικας Θεϊκής Συνείδησης και Ευφυΐας: Ο διπλός αυτός αιθερικός κλώνος αφυπνίζει και διευρύνει την αυτοσυνείδηση και την αυτοσυνειδητοποίηση της ανώτερης αποστολής  κάθε κυττάρου για αναδημιουργία τόσο του ανθρώπινου οργανισμού όσο και της καθημερινής πραγματικότητας του ανθρώπου, καθώς καθιστά τα κύτταρα ως μικροσκοπικούς ήλιους στο σώμα μας που μπορούν να επηρεάζουν θετικά καταστάσεις, γεγονότα και ανθρώπους. Επίσης ο διπλός αυτός έλικας σχετίζεται με την υπέρβαση του διαχωρισμού και της δυαδικότητας, την υπέρβαση συναισθηματικών δραμάτων και ψυχικών τραυμάτων αλλά και τη μετατόπιση της συνειδητότητάς μας από το φόβο και την αμφιβολία στην αγάπη και την εμπιστοσύνη.

4ος Διπλός Αιθερικός Έλικας Θεϊκής Δημιουργίας και Εκδήλωσης: Ο διπλός αυτός έλικας μας καθιστά σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο Συνειδητούς Δημιουργούς της πραγματικότητάς μας και της ζωής μας στο σύνολό της. Καθιστά τα κύτταρά μας μαγνήτες και πομπούς ενέργειας, ζωής, οράματος, αγάπης και φωτός και βοηθά το σώμα μας να ενθυμηθεί τον αληθινό σκοπό του, που δεν είναι να καταναλώνει, να αρρωσταίνει, να γερνά και να πεθαίνει, αλλά ως κρυσταλλοποιημένο πνεύμα, ως στερεοποιημένο φως να παράγει νέα ζωή, νέο πνεύμα και νέο φως σε όλο και υψηλότερα επίπεδα της ύπαρξης.

5ος Διπλός Αιθερικός Έλικας Αιώνιας Νεότητας και Ζωτικότητας: Ένας διπλός αιώνιος κοσμικός δεσμός που υπερβαίνει το χρόνο και τους περιορισμούς της ύλης. Αφυπνίζει σταδιακά τις λειτουργίες της αντιγήρανσης και της αυτόματης κυτταρικής ανανέωσης του οργανισμού χωρίς απώλειες, αυξάνει τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα και τη δύναμη, αφυπνίζει τη χαμένη παιδικότητα και αθωότητα, ωθεί προς την κίνηση, το παιχνίδι και την άθληση και εμπνέει το όραμα ενός δυνατότερου σωματότυπου που ακτινοβολεί υγεία και δύναμη σωματική και ψυχική.

6ος Διπλός Αιθερικός Έλικας Αφθαρσίας και Αειζωίας: Ο ανώτερος διπλός αυτός έλικας σχετίζεται με το θείο προορισμό κάθε ανθρώπου: την  και εξύψωση της ύλης, της ενέργειας, του συναισθήματος και της σκέψης σε επίπεδα Άφθαρτου Θεϊκού Πνεύματος, που χαρίζει Αφθαρσία και Αειζωία (συνειδητή μακροζωία, κατά την οποία ο άνθρωπος γίνεται κύριος του σωματικού του πεπρωμένου, υπερβαίνει τους υλικούς περιορισμούς και επιλέγει κατά βούληση την υγεία του, τη νεότητά του μέχρι και το πόσο θα βρίσκεται στη γη χωρίς χρονικούς περιορισμούς!).

Το DNA μας λοιπόν αποτελεί έναν Ανώτερο Θεϊκό Κώδικα Ζωής και Υψηλής Δημιουργίας, που ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει κληρονομήσει και φέρει τις δυνάμεις και τις ύψιστες δυνατότητές του. Συνδέεται με τη θεϊκή μας προέλευση και φυσικά δεν είναι τυχαία και η ίδια η ονομασία του: DNA=ΔΝΑ=ΔΙΑΝΟΙΑ=ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ!!!

[Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το DNA σας προτείνω να διαβάσετε το βιβλίο μου Οι 12 Έλικες του DNA, Πλήρης Ενεργοποίηση]



Οι 12 Θεοί του Ολύμπου και οι Ύψιστες Ποιότητές τους
Οι 12 Θεοί του Ολύμπου αποτελούν Ύψιστες Πνευματικές Εκφράσεις του Όλου, ζωντανές ενέργειες και υπερβατικές οντότητες που εμφύσησαν ζωή, γνώση και φως κατά τις απαρχές των χρόνων στις ανθρώπινες υπάρξεις ως εκδηλώσεις και προεκτάσεις τους. Φωτεινά πνεύματα που λατρεύτηκαν ως θεοί αλλά και υποτιμήθηκαν ως σκοτεινές ή ανυπόστατες δυνάμεις. Αληθινές υπάρξεις που διατήρησαν την επιρροή τους στην καθημερινότητά μας μέσα από τους μύθους των Ελλήνων, οι οποίοι μετέφεραν την κωδικοποιημένη γνώση τους, την οποία σήμερα είμαστε πλέον σε θέση να αντιληφθούμε και να αποκωδικοποιήσουμε όλο και βαθύτερα.

Ας εξετάσουμε μέσα από ένα διαφορετικό και ουσιαστικότερο πρίσμα τα 12 αυτά Ανώτερα Πνεύματα, καθώς και τις ύψιστες ποιότητες οι οποίες, όπως θα καταδείξουμε παρακάτω, συνδέονται βαθύτερα τόσο με τους 12 έλικες του DNA όσο και με τα 12 ηλιακά ζώδια του έτους.

Δίας: Θεός του Ουρανού, του Καθαρού Πνεύματος και της Διάνοιας, Συμπαντικό και Κοσμικό Πνεύμα, Εκπρόσωπος του "Όλου Φωτός". Ύψιστη Ουσία του η Ενότητα μέσα από τη Διαίρεση, η Ολοκλήρωση, η Φώτιση, η Συμπόνια, η Αγάπη, η Πνευματική Αποστολή Αφύπνισης, Εξέλιξης και Προόδου, το Παγκόσμιο Ελλάνιο Πνεύμα, η Πλανητική-Γαλαξιακή-Συμπαντική-Κοσμική Ενότητα και Ανέλιξη

Ήρα: Η Βασίλισσα των Θεών, Προστάτιδα των Γυναικών και του Γάμου, Θεά της Ιεραρχίας, της Σταθερότητας, της Σιγουριάς και της Ασφάλειας. Ύψιστη Ουσία της η Γονιμοποίηση και η Δημιουργία, η Εξωτερίκευση και η Εκδήλωση, η Θεϊκή Μήτρα (Αιθήρ-Αήρ-Ήρα), η Νέα Αρχή, η Αιθεροποίηση του Υλικού Σώματος, οι Νέες Θηλυκές Ενέργειες, η Αναβάθμιση και εξισορρόπηση των θηλυκών και αρσενικών ενεργειών

Ποσειδών: Θεός των ποταμών, των νερών, των πηγών και της θάλασσας. Με την τρίαινά του δημιουργούσε τρικυμίες αλλά και ηρεμούσα τα νερά (η δύναμη του νου που κυριαρχεί στα συναισθήματα και στην ύλη). Ύψιστη Ουσία του η Αυτοκυριαρχία, ο Αυτοέλεγχος, η Ανώτερη Νόηση, η Συναισθηματική-Διανοητική Κυριαρχία, ο Δυναμισμός και η Αποφασιστικότητα, η Ισχυρή Αρσενική Δύναμη, η Ευθυγράμμιση του Εγώ με τον Ανώτερο Εαυτό

Δήμητρα: Μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες Θεές, Θεά της βλάστησης, της γονιμότητας και της γεωργίας. Το όνομά της Δημήτηρ σημαίνει Γη Μήτηρ, δηλαδή Μητέρα Γη. 'Ύψιστη Ουσία της η Κουνταλίνη, η Ιερή Φωτιά, η Ισχυρή Θηλυκή Δύναμη, η Εξύψωση της Ύλης, η Υπέρβαση του Θανάτου αλλά και του φόβου του θανάτου, η Εσωτερική Γνώση των Ελευσίνιων Μυστηρίων, η Σεξουαλική Δύναμη, η Γυναικεία Σεξουαλική Αυτογνωσία

Άρης: Θεός του Πολέμου, της Βίας και της Σύγκρουσης, στον οποίο οι Αρχαίοι Έλληνες δεν αφιέρωσαν ποτέ κανέναν ναό. Ύψιστη Ουσία του η Εξωστρεφής Δύναμη της Θέλησης, η Προωθητική Δύναμη της Αλλαγής, η Ισχυρή Αρσενική Δύναμη Υλοποίησης, η Παρορμητική Δύναμη Εναρμόνισης και Εξισορρόπησης μέσα από τη σύγκρουση

Αφροδίτη: Θεά της Γυναικείας Ομορφιάς, του Έρωτα και της Αγάπης, Προστάτιδα των Ερωτικών Σχέσεων. Ύψιστη Ουσία της ο Έρωτας για τη ζωή, ο Μαγνητισμός, η Δύναμη της Έλξης, η Πηγή της Ομορφιάς, η Γυναικεία Ερωτική Δύναμη

Απόλλων: Μέγας Θεός του Ελληνικού Πανθέου, Θεραπευτής, Μάντης, Θεός του Φωτός, του Κάλλους, της Νεότητας και της Ομορφιάς. Ύψιστη Ουσία του το Φως, το Πνεύμα, ο Ήλιος, η Ζωή, η Αιώνια Νεότητα, ο Ανώτερος Εαυτός, η Συνείδηση που διαλύει το σκοτάδι, η Ταχύτητα του Φωτός, η Προσφορά, η Ανιδιοτέλεια, η Υπηρεσία και το Πνεύμα της Αγάπης

Άρτεμις: Δίδυμη Αδελφή του Απόλλωνα, Αειπάρθενος Θεά της Άγριας Φύσης, του Κυνηγιού, της Υπαίθρου, Βασίλισσα των βουνών και των δασών, Προστάτιδα των παιδιών και των ζώων. Ύψιστη Ουσία της η Ζωτικότητα, η Νεανικότητα, η Αγνότητα, η Καθαρότητα, η Ζωηράδα, το Πάθος για Ζωή, ο Δυναμισμός και η Αρσενική Δύναμη της Γυναίκας, η Κυριαρχία, η Προσήλωση, η Εστίαση και η Συμπαντική Νομοτέλεια

Ήφαιστος: Θεός της Φωτιάς και της Τεχνολογίας. Ύψιστη Ουσία του η Δημιουργική Ενέργεια, η Ευφυΐα και η Εξέλιξη, η Γνώση όλων των ειδών Τεχνολογίας

Αθηνά: Θεά της Σοφίας και της Νόησης του Θείου, Αειπάρθενος και Έκφραση της Συμπαντικής Διάνοιας. Προστάτιδα του Ελληνισμού και Υπεύθυνη για την Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Πνεύματος. Ύψιστη Ουσία της η Ελευθερία, η Αγνότητα, η Νίκη, η Θεία Πρόνοια, η Αφοβία, η Αθανασία, η Θεϊκή Πεμπτουσία, η Καθαρότητα, η Ακεραιότητα, η Πληρότητα και η Αφθαρσία

Ερμής: Αγγελιοφόρος των Θεών και των Ανθρώπων, Θεός της Ρητορείας και της Ευγλωττίας, Κάτοχος του Κηρυκείου με το οποίο θεράπευε όλες τις ασθένειες. Ύψιστη Ουσία του η Καθοδήγηση και η Διαίσθηση, η Νοητική Δύναμη και Ενέργεια, η Ταχύτητα Σκέψης, η Θεραπεία μέσω του Λόγου και της Διάνοιας, η Υγεία και η Αφθαρσία

Εστία: Προστάτιδα της Οικογενειακής Ευτυχίας και Αρμονίας, Αειπάρθενος. Ύψιστη Ουσία της  η Πηγή, η Ενότητα, η Εστίαση, το Κεντράρισμα, η Εντιμότητα, η Σταθερότητα, η Γαλήνη, η Ηρεμία, η Χαρά, το Κέντρο, η Έκσταση, η Αιώνια Ζωή.


Τα 12 Ζώδια, οι 12 Θεοί του Ολύμπου και τοι 12 Έλικες του DNA
Μέσα στο συγγραφικό έργο του Γεράσιμου Καλογεράκη (συγγραφέας και ερευνητής) και την "ιδιαίτερη επαφή" του με εξωγήινες οντότητες μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών πληροφορούμαστε  ότι: " Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί μία Ολύμπια Πυρφόρος Οντότητα της Ηλιακής Ιεραρχίας του Γαλαξία. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του Ζωδιακού Κύκλου, η ακτινοβολία του οποίου επηρεάζει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του ανθρώπου".

Πράγματι, πριν τον Μεγάλο Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα το 9.560 π.Χ. τα ζώδια, σύμφωνα με ιστορικές πηγές, είχαν τις ονομασίες των 12 Ολυμπίων Θεών, οι οποίοι ακτινοβολούν το ηλιακό τους φως και κυριαρχούν σε κάθε ζώδιο ως εξής:

Υδροχόος-Ήρα
Ιχθείς-Ποσειδών
Κριός-Αθηνά
Ταύρος-Αφροδίτη
Δίδυμοι-Απόλλων
Καρκίνος-Ερμής
Λέων-Δίας
Παρθένος-Δήμητρα
Ζυγός-Ήφαιστος
Σκορπιός-Άρης
Τοξότης-Άρτεμις
Αιγόκερως-Εστία

Παρατηρούμε πως τα αντίθετα ζώδια στον αστρολογικό κύκλο αποτελούν στην ουσία τα 6 Θεϊκά Ζεύγη και αντιστοιχούν στους 6 διπλούς έλικες του DNA ως εξής:

Υδροχόος-Λέων          >     Ήρα-Δίας                      >         1ος  έλικας της Φυσικής Δημιουργίας
Ιχθείς-Παρθένος         >     Ποσειδών-Δήμητρα  >         2ος   έλικας της Τέλειας Υγείας
Κριός-Ζυγός                  >     Αθηνά-Ήφαιστος     >         3ος  έλικας της Θεϊκής Συνείδησης και Ευφυΐας
Ταύρος-Σκορπιός        >     Αφροδίτη-Άρης        >         4ος  έλικας της Θεϊκής Δημιουργίας / Εκδήλωσης
Δίδυμοι-Τοξότης >    Απόλλων-Άρτεμις       >         5ος  έλικας  Αιώνιας Νεότητας/Ζωτικότητας
Καρκίνος-Αιγόκερως >    Ερμής-Εστία         >         6ος  έλικας της Αφθαρσίας και Αειζωίας

Έτσι, ο πρώτος διπλός έλικας της Φυσικής Δημιουργίας συνδέεται με το Αρχέγονο Ζευγάρι της Δημιουργίας, τον Δία και την Ήρα. Ο δεύτερος διπλός έλικας της Τέλειας Υγείας συνδέεται με τον Ποσειδώνα (Νοητική Δύναμη και Έλεγχος) και τη Δήμητρα (Υλικό Σώμα, Κουνταλίνι, Γη ), καθώς μέσα από την ολική κυριαρχία μας στο σώμα αποκτούμε την Τέλεια Υγεία. Ο Τρίτος διπλός έλικας της Θεϊκής Συνείδησης και Ευφυΐας συνδέεται άμεσα με την Αθηνά (Σοφή Συνείδηση) και τον Ήφαιστο (Ευφυή Συνείδηση). Ο τέταρτος έλικας της Θεϊκής Δημιουργίας και Εκδήλωσης συνδέεται με την Αφροδίτη (ερωτική-δημιουργική δύναμη) και τον Άρη (ισχυρή θέληση και υλοποίηση). Ο πέμπτος έλικας της Αιώνιας Νεότητας και Ζωτικότητας με το Αιώνιο Νεανικό Πνεύμα και τη Ζωτική Δύναμη και Φως του Απόλλωνος και της Αρτέμιδος. Και τέλος ο 6ος διπλός αιθερικός έλικας συνδέει το Θεό του Άφθαρτου Πνεύματος, τον Ερμή, με την Αείζωη και Αιώνια Πηγή μας, την Θεϊκή Εστία (έλικας Αφθαρσίας και Αειζωίας). Οι έξι λοιπόν διπλοί έλικες του DNA (ΔΝΑ=Διάνοια-Νους του Δία)  αποτελούν στην ουσία προεκτάσεις και φωτεινές ακτίνες των 12 Ουράνιων Ολυμπίων, οι οποίοι και μας δείχνουν τον δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη του γενετικού μας κώδικα και κατ' επέκταση τη φώτισή μας σε όλα τα επίπεδα.


Ζωδιακή/Ηλιακή Μύηση στους Αρχαιολογικούς Ιερούς Τόπους   
Ζούμε σε έναν τόπο που σφύζει από αρχαιολογικούς ναούς και ιερούς τόπους αλλά και σε μία εποχή που το αρχαίο ελληνικό πνεύμα αναβιώνει στις ημέρες μας. Πολλοί είναι εκείνοι που θα συμφωνήσουν για μία ιδιαίτερη αίσθηση γαλήνης και  ψυχοσωματικής ανάτασης που αποκομίζουν, όταν επισκέπτονται αρχαιολογικούς τόπους και ναούς. Αυτή η ιδιαίτερη και μοναδική αίσθηση δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς σχετίζεται με τα υψηλά επίπεδα ενέργειας των ιερών αρχαιολογικών τόπων, οι οποίοι στις ημέρες μας ξαναζωντανεύουν και αφυπνίζουν μνήμες και αρχαία γνώση στις συνειδήσεις μας.

Αυτή λοιπόν την πολύ ιδιαίτερη και σημαντική εποχή στους αρχαιολογικούς αυτούς ιερούς τόπους λαμβάνει χώρα μία ξεχωριστή ζωδιακή/ηλιακή "μύηση", ένα πνευματικό άνοιγμα που σχετίζεται με την αναβάθμιση του DNA μέσω της συνειδητής ολιγόωρης έκθεσής μας στον ήλιο, εντός των ιερών τόπων και αρχαίων ναών τουλάχιστον μία φορά το μήνα και κατά προτίμηση κατά την ανατολή των ηλίων των ζωδίων, δηλαδή τις πρώτες 3-4 μέρες κάθε ζωδίου (21η-25η κάθε μήνα).

Μέσα από την Ηλιακή/Ζωδιακή Μύηση λαμβάνουμε στην ουσία σε κυτταρικό επίπεδο ενέργειες και ποιότητες από τους 12 Ολύμπιους, οι οποίοι ως 12 Ήλιοι φωτίζουν τη Γαία κατά την περιστροφή της γύρω από τον Κεντρικό Ήλιο μας επί ένα έτος (=12 μήνες). Με τον τρόπο αυτό, το DNA μας σταδιακά ανοίγει διάπλατα τις ακτίνες του επίσης σαν Ήλιος και ξεκλειδώνεται για να δεχθεί νέες  ενέργειες και να ακτινοβολήσει ανώτερο πνευματικό φως συνειδητότερης υγείας, τελειότερης ζωτικότητας και λεπτοφυέστερης βιολογίας. Με λίγα λόγια το DNA μας ανακτά σιγά-σιγά την Δώδεκα-Ολύμπια Υπόστασή του (12 έλικες)!

Η Ζωδιακή/Ηλιακή Μύηση συμβαίνει την ιδανικότερη εποχή, τη στιγμή που η Γαία ετοιμάζεται να ευθυγραμμιστεί με όλους τους Πλανήτες και το Κέντρο του Γαλαξία (Μέγας Ενιαυτός, κάθε 25.920 χρόνια) και μία Νέα Εποχή ανατέλλει, η Εποχή του 13 ή του 6ου Ήλιου, όπως συνηθίζεται να λέγεται, ενώ μία παλαιότερη ολοκληρώνεται (2012 πλήρωμα του χρόνου).

Πιο συγκεκριμένα στις 21.12.2012 συμπληρώνεται ο Μέγας Ενιαυτός των 25.920 ετών και ξεκινάει νέος Γαλαξιακός/Ζωδιακός Κύκλος (Νέος Μέγας Ενιαυτός), ο οποίος επίσης θα διαρκέσει 25.920 χρόνια. Ο κάθε Μέγας Ενιαυτός αρχίζει με το ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο το ηλιακό μας σύστημα αυτή τη χρονική στιγμή εισέρχεται και θα μείνει για 2.160 έτη μέχρι το επόμενο ζώδιο/εποχή (κάθε ζώδιο/εποχή στον Γαλαξιακό Κύκλο του Μέγα Ενιαυτού διαρκεί 2.160 χρόνια, 2.160 Χ 12 = 25.920). Το ζώδιο του Υδροχόου-Ήρα κάνει αντίθεση με το Ζώδιο του Λέοντος-Δία, για αυτό και η εποχή του Υδροχόου συνδέεται, σύμφωνα με πολλούς σύγχρονους και αρχαιότερους μύστες, με τη νέα έλευση της Ενέργειας του Δία και των Ολυμπίων, καθώς και την αφύπνιση του Ελληνικού Πνεύματος Παγκοσμίως. Ο νέος Μέγας Ενιαυτός φέρει νέες συχνότητες φωτός που οδηγούν τα πλάσματα και τους πλανήτες όλο και πιο κοντά στην Πηγή (Εστία). Η Ζωδιακή/Ηλιακή επομένως Μύηση του DNA μας στις ουράνιες ποιότητες των 12 Ήλιων/Ολυμπίων (Δώδεκα-Ολύμπιο DNA) συγχρονίζει και εναρμονίζει τα κύτταρά, το σώμα, την ενέργεια, το συναίσθημα και τη σκέψη μας με το Νέο Πνευματικό Φως της Εποχής του Υδροχόου και το ξεκίνημα μίας Νέας Γαλαξιακής Εποχής, κατά την οποία η Γαία και τα πλάσματά της καλούνται να ενσωματωθούν και πάλι στη Μεγάλη Γαλαξιακή και Συμπαντική Κοινωνία, από την οποία, όπως λέγεται, είναι διαχωρισμένη εδώ και 13.000 χρόνια (καταβύθιση Ατλαντίδος και Αιγηίδος, είσοδος του ηλιακού συστήματος μας στο Γαλαξιακό Σκοτάδι). Η Γαλαξιακή αυτή Ενσωμάτωση θα αναβαθμίσει τόσο το σώμα της Γαίας όσο και την Ύλη γενικότερα (βιολογία, επιστήμη, τεχνολογία κ.α.), αφού θα τη συνδέσει και πάλι με τη Θεϊκή Αποστολή της. Οι άνθρωποι θα γίνουν περισσότερο κυρίαρχοι στην ύλη και το δικό τους σώμα, ενώ η ασθένεια, τα γηρατειά και ο θάνατος θα αποτελεί όλο και  λιγότερο ασυνείδητη επιλογή τους.

Κλείνοντας...
Είναι καλό λοιπόν αυτή την ιδιαίτερα σημαντική εποχή που διανύουμε, τη Μεγάλη Ανατολή της Εποχής του Υδροχόου, να ακολουθήσουμε αρμονικά τη ροή του φωτός που άφθονο κατέρχεται στις γήινες διαστάσεις. Να ανοίξουμε το Πνεύμα μας και τις Συνειδήσεις μας ώστε να λάβουμε όλες τις ουράνιες ευλογίες, να τις ενσωματώσουμε και να τις ακτινοβολήσουμε από κάθε μας κύττ

αρο σε ένα νέο επίπεδο ζωής, όλο πιο μακριά από την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού, όλο και πιο κοντά στην αλήθεια της ενότητας, της αγάπης και της ανώτερης συνείδησης σε όλα τα επίπεδα. Ας επιδιώξουμε μία συχνότερη επαφή με τους Ιερούς Τόπους της Ελλάδας μας αλλά και ολόκληρης της Γης, ας αφουγκραστούμε βαθύτερα τις ενέργειες και τα μηνύματα που έχουν να μας δώσουν και ας αφεθούμε με μεγαλύτερη επίγνωση στη σοφία, την αγάπη και τη δύναμη που εκπέμπουν, ώστε να γίνουμε συνειδητοί φορείς της Φωτεινής και Θετικής Αλλαγής που συντελείται τόσο στη χώρα μας όσο και στον Πλανήτη αλλά και στον ίδιο μας το Γαλαξία...

Με αγάπη και χαρά
Διονυσία Κλαρνετατζή


[Η παραπάνω γνώση αποτελεί μέρος της Διδασκαλίας του Πνευματικού Σεμιναρίου "Ζωδιακή και Ηλιακή Μυσταγωγία" της Διονυσίας Κλαρνετατζή, η οποία και διδάσκεται στα πλαίσια των Μαθημάτων Αειζωίας της Σχολής μας]



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛ ΓΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου